top of page
  • June Solberg

Popkult Gjøvik presenterer PRINSESSEKVELD


Fredag 13. mars kl. 16 har vi et eksklusivt vorspiel før premieren på Eventyret om Askepott for ti heldige deltagere.

Askepott Popkult Gjøvik

Vi skal bli sminket oss og få stylet håret, og vi skal spille Fat princess, et heller annerledes prinsesseeventyr, på PS3. En skikkelig kosekveld, med andre ord. Gutter er definitivt velkommen de også!

Ta med deg penklær! Det er også fint om du har med egen kontroller til PS3, om du har det, for vi har kun to stykker.

Prisen for moroa er kr. 150,–, da er kinobilletten inkludert. (Eventyret om Askepott i tekstet, udubbet versjon kl. 19.45 på Gjøvik kino og scene.)

Billetter kan kjøpes på nettet her hos Gjøvik kultursenter. I tillegg selger vi billetter på biblioteket, på servicetorget og på kinoen.

~~~~~~~~

Historien om Askepott følger skjebnen til unge Ella (Lily James) og hennes far, som gifter seg på nytt etter dødsfallet til Ellas mor. Ivrig etter å støtte sin kjærlige far ønsker Ella sin nye stemor (Cate Blanchett) og hennes døtre Anastasia (Holliday Grainger) og Drizella (Sophie McShera) varmt velkommen inn i familien.

Da Ellas far uventet dør, blir Ella degradert til tjenestepike hos sin nye familie, og de gir henne navnet Askepott. Regi ved Kenneth Branagh.

Askepott på ballet

~~~~~~~~

Fat princess er et flerspiller RTS-spill til Playstation 3, lansert i 2009. Man kan spille alene eller som lag med opp til 32 spillere totalt. Oppgaven er å redde prinsessen, og bære henne tilbake til slottet. Spillerne plukker opp kakebiter som de gir prinsessen, noe som gjør henne tyngre og dermed vanskeligere for motstanderne å bære henne tilbake til deres eget slott.

Spillet har fått aldersgrense T (Teen) grunnet blod, gørr og tegnet vold. Tilsvarer 13-årsgrense i Norge.

Fat princess logo

#askepott #arrangement

5 visninger

Siste innlegg

Se alle
bottom of page